2018-11-26 71 浏览
家陣食放題已經係平日放假耐唔耐都會選擇嘅晚飯,因為多款選擇又可以等自己開懷咁食...簡直係爽,揀'滿屋'食因為唔駛分時段 ,除自己喜愛食幾點自己話事,我仲好鍾意佢出面個自助bar有好多唔同嘅小食俾我揀,每樣夾一口份量又唔會浪費又滿足到我想食嘅嘢。而個點心紙好多人都會先揀刺身,我就偏愛食壽司,貪佢一啖一口個蟹膏軍艦我前後叫咗2轉食咗成3舊落肚真係好香蟹膏味,而個鹽燒牛肉壽司都好得,面用火槍辣過更帶出個牛香,之後再主打炸物跟熟食,估唔到食放題都有個糖醋魚食咪叫嚟試吓,又真無原條魚上,而個芝麻雞翼係我必食之一,因為面個芝麻夠香又炸得夠脆,最緊要上台個時仲熱辣辣,個炸芝士年糕,外脆內軟仲好香芝士味,不過依個都係食一個就好,因為我要留肚食多隻雞翼同飯後甜品。
,揀'滿屋'食因為唔駛分時段 ,除自己喜愛食幾點自己話事

,而個鹽燒牛肉壽司都好得,面用火槍辣過更帶出個牛香