上次食咗旺角既至尊滿屋覺得唔錯,今次就決定試埋佢既朋友銅鑼灣滿屋。本身覺得旺角個間已經正,點知銅鑼灣個間都咁正!除咗門口有得自己自由拎一啲前菜,例如中華沙津等等,今次仲有爆谷機,好啱帶埋細路仔嚟食!今次飲品都好不得了,有成四個飲品櫃,好多唔同既茶、果汁同汽水等等,而今次更加有一個櫃係有五款唔同既啤酒,我就拎咗枝韓國芒果啤酒飲,都好好飲,果味幾重,好易入口。而上次有清酒飲,今次都唔少得,而且仲要多咗個梅酒,酒類選擇係放題嚟講真係非常之多!呢個既刺身選擇都好多,有唔同魚類,仲有帶子,最特別既係有泰式生蝦添,真係唔係度度都有,食落去味道都唔錯!最鍾意呢度既係佢有好多壽司揀,雖然好多人話嚟放題食壽司放咁多飯落肚無咁抵,但總係覺得刺身配米飯係別有一番味道~有唔同既海膽壽司系列~總有鵝肝壽司!甜品既話,有一個甜點櫃,有一啲蛋榚仔等等,仲有另一個櫃係有一啲百福豆腐同埋盒裝啫喱等,而雪榚就都係俾紙我地每人揀一個。服務嚟講,呢間分店都好多職員,好易搵到佢地幫手,而且漏單情況都無出現過,不錯之選,會再嚟食!

最鍾意呢度既係佢有好多壽司揀,雖然好多人話嚟放題壽司放咁多飯落肚無咁抵,但總係覺得刺身配米飯係別有一番味道~
有唔同既海膽壽司系列~

總有鵝肝壽司