2018-08-23
樂天大喜屋 我真係好鍾意食放題,大大小小嘅放題都會去試,今日去咗旺角創興樂天大喜屋,好耐冇食呢一間放題,放題嘅食肆越開越多,尼間樂天大喜屋有平常嘅自助吧,自助吧有大大小小嘅食物 例如炸薯塊 章魚小丸子 。刺身我認為係必食嘅推介,刺身相當新鮮,呢一間係我食咁多間放題,同埋佢嘅切三文魚刺身係厚切,帶子都好大隻又新鮮,朋友最鍾意食蝦,絕對滿足佢嘅需要。。好鍾意食嗰個沖繩黑糖牛仔肉,然後啲牛仔肉加上黑糖的味道,令到有一種焦香。一邊嘅汁都好香,好juicy ,我非常鍾意食 值得推薦。我最欣賞係芝麻雞翼 一上到枱面嘅時候 有種香味傳上來 真係令人食指大動 雞翼嘅外皮相當香脆 裏面啲肉相當鮮嫩 食完之後大家都叫左一杯哈根達斯嘅雪糕 離開嘅時候大家都十分滿足 每個人都話要下次再光臨 總之一句話 食放題 一定要食樂天大喜屋