2017-04-20 180 浏览
好吃既韓式燒肉放題店真係買少見少但係食單點既又好易OUT BUDGET今次食既呢間 價錢雖然唔係最平但係質素我可以話係食咁多間入面最高既店內餐紙上既選擇都係以韓式食材為主唔會有D咩好港式既食物我個人黎說最鐘意食既就係烤牛肋骨肉真係諗起都肚餓烤牛肋骨肉, 可以講係 必點!!! 因為太好食喇, 睇個樣可能會覺得白雪雪有伏, 但食落係完全冇伏, 一黎方方正正咁好易燒, 二黎佢切得都幾薄下, 好易就熟, 係一定唔會失敗既肉!!! 我地食過咁多款肉類最正既一個, 唔洗點D醬油都已經有佢醃味!! 冇得頂 烤生蠔, 一黎到我以為係生食既, 不過最後都拎左去燒, 見住佢越縮越細咁, 勁得意, 只能夠說係同生蠔係完全二隻口味來的, 燒左既係會香口D, 但同時就冇左佢隻海鮮味同海水味, 而且會縮到好細, 我個人黎講覺得係可以一試, 因為自助烤生蠔唔係度度都有哈哈 另外我想叫大家必試既係個海帶湯, 因為超好味, 個湯又濃料又足, 比起任飲既飲品更吸引, 呢個都係佢免加錢任點既其中一個OPTION, 除左呢個之外, 仲有幾款唔同既湯可以選擇, 都係一D好傳統既韓式湯水整體感覺都很好, 包括食材和氣氛, 性價比
好吃既韓式燒肉放題店真係買少見少

但係食單點既又好易OUT BUDGET

今次食既呢間 價錢雖然唔係最平

但係質素我可以話係食咁多間入面最高既

店內餐紙上既選擇都係以韓式食材為主

唔會有D咩好港式既食物

我個人黎說最鐘意食既就係烤牛肋骨肉

真係諗起都肚餓

整體感覺都很好, 包括食材和氣氛, 性價比很高, 很推薦!!
2017-03-29