2024-04-27
朋友相聚▶️御滿屋日本料理 @manyajapanesetw可以邊食邊傾。套餐A 77品-經典三重新鮮刺身江洋盛宴,多款美食已經夠食刺身,壽司,手卷,煮物,燒物,小食,炸物,冷盤等等飲品甜品就去自助區自選,特飲bar 獨家特飲好有心思,打咭呃like 真係好掂,Häagen-Dazs 同 MÖVENPICK無限任食QR code 落單,上菜好快。刺身有三文魚,吞拿魚,劍魚腩,帶子,希靈魚,角螺,油甘魚,北寄貝等等三文魚厚切啖啖肥美,赤貝爽脆,帶子同甜蝦好鮮甜必點推介❤️任食鐵扒燒紐西蘭西冷牛扒嫩滑juicy,當然仲有其他 #美食推介 ,牛油果蟹🦀肉他他,鹽燒牛舌,芝麻雞翼,蒲燒鰻魚,鹽燒海蝦🦐,鹽燒牛舌,牛油炒粟米🌽,西京比目魚,日式蠔鍋,南瓜🎃天婦羅,虎蝦天婦羅,竹笙瑤柱蟹肉羹朋友大大推薦自助斟北海道牛乳雪糕奶味香濃,我就覺得加埋爆谷仲好味
可以邊食邊傾。
套餐A 77品-經典三重新鮮刺身江洋盛宴,多款美食已經夠食
刺身,壽司,手卷,煮物,燒物,小食,炸物,冷盤等等
QR code 落單,上菜好快。
三文魚厚切啖啖肥美,赤貝爽脆,帶子同甜蝦好鮮甜