2022-08-07 471 浏览
其實我都幾鍾意食放題特別係有赤蝦嘅放題❤️呢間放題都食過幾次, 知道佢地有赤蝦就會每次食放題都想黎呢度!!❤️ 同埋佢地lunch真係好抵食!  星期一至四嘅lunch用$228up就可以食3個鐘Menu一共有4個grade選擇, 每個grade嘅食物內容有D唔同.. 但我黎呢度都係mainly食幾款野食... 其實Menu A都包括左好多野食, 所以我地揀左A款75品經典放題一入門口就係自助section,之後就係飲品區同甜品區.. 自助section有好多唔同款式嘅日韓小食~! 連蒜蓉炒菜都有!! 感覺可以健康下️飲品區除左啤酒,烏龍茶之外仲有清酒梅酒任飲.. 啱晒好酒之人hahhaha餐店嘅環境光猛淨潔企理,座位闊落舒適!A款Menu都已經有14款刺身.. 三文魚夠肥美, 有油脂感, 油脂分佈平均... 油甘魚亦充滿油香...帶子大粒又新鮮!最愛就一定係赤蝦, 大隻微爽兼富黏性得黎又鮮甜!之後就focus講我去放題一定會食嘅野~~鹽燒海蝦&鹽燒牛舌海蝦新鮮彈牙! 牛舌雖然唔係厚切, 但係唔會燒到干淨淨!!仲好juicy!燒帆立貝帆立貝&青口配上沙律醬調味,再加上蔬菜粒同燒到半溶嘅芝士,
其實我都幾鍾意食放題
特別係有赤蝦嘅放題❤️

餐店嘅環境光猛淨潔企理,座位闊落舒適!

A款Menu都已經有14款刺身..

最愛就一定係赤蝦, 大隻微爽兼富黏性得黎又鮮甜!
之後就focus講我去放題一定會食嘅野~~
鹽燒海蝦&鹽燒牛舌
燒帆立貝
帆立貝&青口配上沙律醬調味,再加上蔬菜粒同燒到半溶嘅芝士, 肥仔到不得了, 但係真係好好食!!!
燒菠蘿
MUST ORDER ITEM!!! 食放題食到個人濟濟地嘅去油恩物, 但當日嘅菠蘿就超甜~ 如果酸少少會balance好D hahaha