2020-03-08
我第一次寫食評 就正正因為對放題冇咩特別好感 有時候放題入面想食好小小 比二百至三百在加一任食 但最終好似吾知食左咩落口 不如搵間好餐廳單點 起碼吾洗食得咁趕時間 又食得出咩味道😂😂但呢間咁多方面總括我個人覺得係值得食的💕 首先我想講冬瓜茶同黑糖珍珠奶茶真係好好飲 兩樣野都吾會太甜 話係放題呢兩樣野唔需要加錢 但間野都絕對唔會兒戲 👍🏻 牛餐方面有3個價錢揀既我今次揀係中間既價錢 其實我都覺得夠食 ☺️ 食物方面係放題既質素算高質的,種類不算超級多 但勝在貴精不貴多 要有的都有 擺放乾淨 食都食得安心 唯一我覺得韭菜餃子如果用生餃會比較好 因為拎出黎已經熟左 要在放入鍋入面在熱一熱 餃子皮會爛 第三方面 員工非常有禮貌 要提早埋單既時候會比埋雪糕紙 我冇為意比錢既時候比埋 但我仲未食完雪糕已經黎左 仲放左一段時間 我心諗好吾好問下可吾可以幫我雪住先呢 😂😂點知有位員工好好走過黎問我需唔需要幫我雪一雪要食在拎出黎 感覺好貼心 仲有放題係一定會漏單的 但呢間真係冇 你要幾多佢比幾多 仲好快上 總括嚟講真係食得開心會知自己食左咩野既放題 價錢合理 位置舒服 食物乾淨
就正正因為對放題冇咩特別好感
有時候放題入面想食好小小 比二百至三百在加一任食