2018-12-16 146 浏览
今日同幾個friend 去食放題,佢叫我搵地方 平時食黎食去都係果幾間有d 厭 上網睇左好耐 決定黎試下呢間神輿,位置係旺角創興5/F 夠曬就腳 !上到去5/F 見到佢地既裝修都好有日本特色,門口仲有個位比人掛下願望牌 !佢地d 卡位 都有個木屋頂隔開 好靚 !D 餐單都有好多選擇 好多花款 出面都食吾到! 前菜當然刺身走唔甩啦,特別一讚d三文魚又厚又大件,螺肉鮮甜!雖然呢d 蝦 個頭燒到有d 黑 ,賣相吾係太好 ,不過食落又吾錯bor~~燒到d 蝦結實 鮮甜 加埋d 秘制沙律醬更加滋味 可以黎多轉 !呢度d 燒物都非常好食 由其係d 燒菠蘿 吾會太乾 又甜又多汁!除左一般既氣水、果汁酒,熱飲都有好多,有菜蜜、花菜等等!今日哩間放題比左我驚喜,原本仲諗住抱著中伏既心態去試,下次可以再黎!

佢地d 卡位 都有個木屋頂隔開 好靚 !

D 餐單都有好多選擇 好多花款 出面都食吾到!

除左一般既氣水、果汁酒,熱飲都有好多,有菜蜜、花菜等等!