2019-09-10 107 浏览
Nice to MEAT you🥩 有時做人真係好想放縱一下,我嘅放縱就係獎勵自己一次😆日本燒內放題兩個半鐘。朋友介紹呢間響日本燒肉放題,話食物用料幾高質,最重要係有信用卡💳優惠。埋單計落都幾抵食。...呢到出名既有三寶:.✨ 響- 招牌澳洲和牛燒肉拼盤.一次過試晒咁多款呢到既高質特色燒肉,我最鐘意都係澳洲既和牛系列🤩 啖啖都係和牛香味..✨響 - 招牌生蠔刺身拼盤生蠔、海膽、生蝦都係我既至愛♥️ 同行有朋友唔食生野,都比佢諗到將生蠔同生蝦燒熟黎食😂雖然d刺身唔係貴價日本料理既質素,但可以 encore 任點,有日本連鎖壽司舖既質素,又真係食得幾開心。..✨最後一寶,響-招牌海鮮拼盤都冇hea你,有長腳蟹,牛油燒帶子,大蝦🍤。一坐低已經送上呢三款重量級拼盤,係見到都覺得食慾大增,食完邊款想再 encore 都可以係點餐紙再嗌過!..除咗燒肉、海鮮同刺身,仲有炸天婦羅等其他熟食。呢到既任點menu選擇係勁多。記住要book位,我地平日8點開食都幾爆場!.食到最後記得食嘛任食movenpick同dreyers雪榚先好走
Nice to MEAT you🥩

呢到出名既有三寶:
✨ 響- 招牌澳洲和牛燒肉拼盤

✨響 - 招牌生蠔刺身拼盤

✨最後一寶,響-招牌海鮮拼盤

除咗燒肉、海鮮同刺身,仲有炸天婦羅等其他熟食。

呢到既任點menu選擇係勁多。

記住要book位,我地平日8點開食都幾爆場!