2020-11-26
元朗·野川拉麵 深夜食堂❤️本生諗住落元朗食羊腩煲 點知一早賣晒😭行行下見到食間野 社交平台 分享半價門口坐曬人 果陣拉麵味🍜勁香 就入左去坐⭕️燒豬腩肉超級好食😋一定要食 勁香勁好味⭕️三文魚鮫 $38外脆內軟 唔乾身 有魚油香 多食會好油膩食一至兩件就岩岩好⭕️自家製豬軟骨湯拉麵湯底好飲 豬軟骨林身 都可以試試佢👍🏻⭕️廣島炸蠔 $29@4隻新鮮即炸 好脆口😍😍但粉比例大過隻蠔但價錢抵食既 其實中意吉列炸粉 都可以食 真係好脆 仲好喉嚨痛😂😂⭕️吉列魚手指$38@8條勁勁勁抵食同勁多 食一兩條都已經飽左要多啲人食先開心⭕️藍莓奶蓋沙冰 $29大杯到兩個人飲到飽都飲唔到1/4 可以多啲人一齊飲 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❌芝士年糕 $19@3件太多粉 年糕芝士好小 冇好流心既感覺❌牛油蒜味焗蜆 $29個蜆勁苦 個底全部都係牛油溝水 食落口有啲嗱喉嚨 同好苦澀 不值一試整體黎講半價既價錢係好抵食👍🏻👍🏻但食物就普普通通 還可以如果夜晚去 9點幾都未仲收工 晏收工又搵唔到地方食野 可以去試下既#元朗美食 #香港必食 #hkfoodie
本生諗住落元朗食羊腩煲 點知一早賣晒😭
行行下見到食間野 社交平台 分享半價