芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (太和中心)
🍽️🍷🍸返工压力真系好大呀 放工真系好想有 饮番杯鸡尾酒轻松一下 顺便食下串烧咁 再唔系顺便食埋个饭返屋企真系好减压呀🍹🍻今日就同同事嚟到喺大埔近车站附近嘅 #芝加哥串烧酒场 外面有位可以泊车 有户外位置可以呼吸新鲜空气 🥃我就饮咗杯一夏威夷人 Royal Hawaiian又新鲜菠萝 加上 gin酒真系好清新有不同嘅手工啤酒我就嗌咗little creature IPA 小清新花香味感觉入口fresh🥣先呢一份烧羊架之然粉好香 啖啖肉加上薄荷酱系我朋友favorite烧紫菜年糕串酱油 味好特别烟烟靭靭 好好味呢度嘅招牌 #炭烧法国鹅肝 四粒啱啱好 一口口 鹅肝 鹅油香口大爆发 好香口 烧牛油帆立贝好大粒牛油味 好弹牙香口香蒜芝士黑松露烧扇贝热辣辣上好新鲜 连壳上真系好cute 黑松露量多感觉高级 第一次试鸡子呀喺度有得食烧日本博多鸡子 一吋有六粒第一次食感觉好特别 加上啲孜然粉味感觉好易入口🍚🥢另外见呢度啲珍珠饭都几抵顺便喺度食埋饭安格斯牛板腱珍珠饭牛肉量多烧到好香口熟饱肚之作 🍽️蒲烧原条鳗鱼珍珠饭亦都系好味之选消到好香口好淋好易咬分量又好多番埋饭真系热辣辣好暖胃

烧紫菜年糕串酱油 味好特别烟烟靭靭 好好味

呢度嘅招牌 #炭烧法国鹅肝