2017-10-25
難得係荃灣傾完project,想食下宵夜吹下水, 就黎li間朋友介紹既又bar 又餐廳甘樣既地方黎試下.成條街黎計,li間野既門面,裝修都真係幾靚,都算容易搵,係同個地鐵站遠左DD jei,行左都20分鐘 (好似係).間野個setting係幾復古design, 都幾靚,而且都幾有feel,有background music 但一D都唔噪,所以完全唔會覺得阻住.因為唔太肚餓,我地就叫左1田螺釀酥盒2黑松露海鮮意大利飯3三文魚Caesar salad同horgarden beer田螺釀酥盒朋友介紹必食Li個, 唔錯啊真係,我都會介紹Li 個比人我地三個人去剛好分到一人一份, 田螺好鮮好好味,而且有蘑菇襯托個底個酥又脆脆地, 本來想一口擺落口但真係太熱XD黑松露海鮮意大利飯LI個飯完全無得輸,又香又足料理!!我特別鐘意黑松露,成個飯都有陣陣黑松露味已經令我加佢分,佢D 海鮮又真係唔係細同少, 印像中最起馬有魷魚帶子蝦青口,而且所以真係幾值得食.三文魚Caesar saladLi個我就覺得無咩特別既, 同埋我覺得佢個汁馬馬地, 所以, 我當健康食下就算.
因為唔太肚餓,我地就叫左
1田螺釀酥盒
2黑松露海鮮意大利飯
3三文魚Caesar salad
同horgarden beer
田螺釀酥盒
朋友介紹必食Li個, 唔錯啊真係,我都會介紹Li 個比人
個底個酥又脆脆地, 本來想一口擺落口但真係太熱XD
黑松露海鮮意大利飯
LI個飯完全無得輸,又香又足料理!!
三文魚Caesar salad