2022-10-05 82 浏览
放工又係happy hour時間😝成日經過呢間茶飲店,覺得個名好特別🤣果酪道中,如果佢開分店係第二個位,仲應唔應該叫另個名我地三條友嗌左3款唔同類型飲品😝同事叫左杯芒果乳酪,乳酪味好重,好有早餐feel,都好飽肚,靈機一動,如果用黎做早餐都幾唔錯🥰入邊仲要有好多芒果果肉,夏天熱辣辣嘅時候飲真係好消暑😆我就叫左蜜瓜奶奶,奶味好重,好似飲緊韓國香蕉奶咁😋我本身腸胃比較敏感,但飲完佢地嘅奶奶都冇唔舒服👍🏻👍🏻同埋坊間比較少見蜜瓜奶,今次試完又幾特別幾fresh仲有杯係奶蓋烏龍茶,奶蓋勁重芝士味,份量又足🤩茶味夠濃!飲完先知原來已經有好多同事經過比佢個名吸引左入黎🤣🤣大家都一致好評😙放工必飲果酪道中 (上環)上環德輔道中308-320號富衛金融中心地下7號舖

我地三條友嗌左3款唔同類型飲品😝

仲有杯係奶蓋烏龍茶,奶蓋勁重芝士味,份量又足🤩茶味夠濃!

果酪道中 (上環)
上環德輔道中308-320號富衛金融中心地下7號舖