2022-06-25 18 浏览
好耐無食過串燒啦🤓早幾日朋友推介去咗位於大角咀嘅酒燒弄, 環境好整潔, 食物質素好好. 即刻介紹俾大家☺️一人精選套餐A $298鱈魚乾鷄翼軟骨鷄内棒黑豚蘆筍卷極品牛舌心冬菇茄子翠玉瓜汁燒豆腐芝士年糕依個一人套餐A已經包咗咁多嘢食!🤯 真係好豐富! 仲要每樣串燒都好出色, 燒得好香🥳不得不提嘅當然係軟骨鷄肉棒, 佢係由雞軟骨切碎而成, 食落脆卜卜, 但又唔會太過硬, 食到牙都軟😜 好有新意. 鱈魚乾都好特別.😎好少喺串燒鋪食到鱈魚乾, 簡直係童年回憶, 食落比較乾身, 又容易咬😍燒雞翼就好大隻, 食落肉質厚實,🤓 而且餐廳仲好好切開咗一半黎燒, 食落就唔會搞到好狼狽. 而其他蔬菜, 例如翠玉瓜, 茄子, 黑豚蘆筍卷都食得出好新鮮! 而且唔會燒得太乾, 仲有好多汁☺️熱湯烏冬 $48 & 熱湯拉麵 $48我同朋友仲每人叫咗一個熱湯烏冬同熱湯拉麵🤪 個清湯好香, 烏冬同拉麵都食得出喺高質日本麵底, 而且仲好大份!🥰

一人精選套餐A $298

鱈魚乾