2022-05-24 1277 浏览
原來響文華中心入面開咗間咁靚嘅酒吧🤭啱晒放工嘅時候成班朋友一齊去飲relax!!佢樓底勁高,好有空間感亦好modern❤️❤️舒服!坐位亦比普通酒吧舒服好多,有卡位sofa!!超啱一班朋友傾偈玩!!坐低叫咗野食店員就會送咗碗蝦條黎!係脆㗎🥹🥹好感動!!叫咗一個mocktail 同cocktail 🤣Lychee paradise相對甜小小!!不過賣相好靚😍朋友叫咗杯Summer ocean超打卡able!!佢杯底有好多果肉,係用菠蘿汁再加syrupy 嘅!!所以會甜小小嘅!不過真係好靚😍😍😍😍mix咗一齊仲夢幻添😍😍佢主打食串燒嘅!!我地一共叫咗9個🤭其中雞肉,金菇肥牛卷同豬大腸最深刻😍😍一大串!!有gin燃粉!好勁!啲金菇以為佢好乾,但入面超juicy!!!!!一個人食哂4舊都得! $18咋!超底食!!!免治雞串都超好食‼️同樣$18外脆內軟!入面仲有雞軟骨添,增加口感!必叫!如果你都係chewy控就必叫!!外脆內chewy!!!脆卜卜,入面好似芋圓一樣好好咬口!!!仲要份量超多!!😍😍😍仲有超大嘅茄子!!好香!!好正!❤️❤️🥳
坐低叫咗野食店員就會送咗碗蝦條黎!係脆㗎🥹🥹好感動!!

叫咗一個mocktail 同cocktail 🤣
Lychee paradise
相對甜小小!!不過賣相好靚😍
朋友叫咗杯Summer ocean

免治雞串都超好食‼️同樣$18
外脆內軟!入面仲有雞軟骨添,增加口感!必叫!

仲有超大嘅茄子!!好香!!好正!❤️❤️🥳