餐厅: 大中華飯店
资讯:

2017-01-03 2917 浏览
今日有同事生日就去左公司附近一間大排擋食飯,大中華飯店我地今次都叫左幾多款小菜我地叫左個大撈起,炸大腸,黑椒豬手,土匪雞,燒脆鱔,臘味煲仔飯,墨魚餅,酥炸皮蛋,咕嚕肉,蒜蓉粉絲蒸聖子叫哂所有野就黎左個胡椒豬肚湯,勁濃胡椒味,仲有勁多豬肚,好足料樣樣都好出色,大撈起係三文魚撈埋d沙律菜,個汁係魚生豉油wasabi幾fusion 幾特別炸大腸,燒脆鱔同酥炸皮蛋呢幾樣都好脆日,做吾到脆鱔可以甘好食,熱辣辣蒜蓉粉絲蒸聖子份量都好大,隻聖子勁鮮甜好食好食最吸引我嘅係臘味煲仔飯,佢地每一粒米都十分香口,同平時食到個d好吾同,佢勁多料,有花生,臘腸,臘肉,膶腸,好正,勁有鑊氣下次一定會再食呢間
今日有同事生日就去左公司附近一間大排擋食飯,大中華飯店

我地今次都叫左幾多款小菜

幾fusion 幾特別

蒜蓉粉絲蒸聖子份量都好大,隻聖子勁鮮甜好食好食
下次一定會再食呢間