2017-08-17 237 浏览
難得今日成班巴打放工唔洗即刻番屋企同老婆交差😏,真係成班約出嚟玩架啦,喺Facebook就見到呢一間餐廳個宣傳,見到啲嘢食賣相都唔錯喎,又有我哋最愛嘅生蠔bb😍😍,咁咪不妨一試,睇吓係咪伏囉。到門口之後同店員講翻聲訂咗枱,之後店員就問我地坐唔坐房間,咁就每位加多$20,咁我諗住成班老友一定嘈怨巴閉,咁咪加錢嚟到房間啦,又唔會比出面嘈到又可以同班兄弟傾吓計飲下酒,都覺得值回票價👌🏻。估唔到家園房錢之後店員嘅服務都唔錯,佢哋會成日入嚟幫我地清垃圾架😂,見到咁多垃圾同啤酒樽都唔好意思,於是就俾咗少少小費個侍應,值得讚嘅係你間餐廳侍應雖然好後生,但係佢哋禮貌好好服務態度精神唔錯。至於食物方面,小小唔滿意刺身上枱嘅時間,生蠔同魚生都要三四個字😞,不過見面同你講因為個場太多客,加上生蠔係即開嘅所以等一等,上到台之後梗係即刻試吓佢,食完之後真係覺得呢段時間等得非常值👍🏻😭,再加埋佢個獨制嘅生蠔醬汁🤤,酸酸甜甜有點辣味,真係好吸引,於是即刻再落單一打!🤤我哋都試咗好多壽司,啲材料係幾好食,但係就覺得個飯醋落得太少,可能係我哋食得平時太酸嘅壽司飯掛。不過最緊要嘅係出面嘅啤酒係瘋狂可以飲😂,同埋呢個清酒梅
不過最緊要嘅係出面嘅啤酒係瘋狂可以飲😂,同埋呢個清酒梅酒!搞到我哋掛住飲酒都冇點食嘢啦!
下次又可以同班巴打約喺度傾吓計先