2019-06-27 994 浏览
咖啡一直都系我同男朋友最爱既饮料之一,佢唔单单系一杯可以提神既饮料,一杯好既咖啡系会令你有幸福既感觉!依日去湾仔食完晏,就google map下附近有D咩咖啡店!跟住就俾我地揾到依间评价唔错既cafe。食饱饱最岩就饮杯咖啡之后就番工再努力!入到去既装修系似一个外国既subway ,店员亦都好有善。我同男朋友就各叫左杯piccolo latte 同埋ice mochaPiccolo latte (8.5/10)咖啡味好浓,creama 亦好creamy 正呀!Ice mocha (8/10)我平时麻麻地mocha 因为觉得佢太甜。但la station 既mocha 有分加糖定唔加糖!我地叫左杯唔要糖既,但仍然好有朱古力味相信依间cafe 会变成我地湾仔必去地点之一

Piccolo latte (8.5/10)
咖啡味好浓,creama 亦好creamy
正呀!

Ice mocha (8/10)

相信依间cafe 会变成我地湾仔必去地点之一