2019-04-30 831 浏览
收工好岩去居酒屋食下串烧同料理,饮个啤酒🍻成班朋友吹下水钟意食牛嘅朋友就要叫鹿儿岛A4和牛串烧,熊本A4和牛肩寿喜烧串,个人认为本身材料新鲜,水准就已经争好远!而呢度用嘅和牛水准都好唔错!鹿儿岛和牛肉质细致嫩滑,而且油脂分布均匀!熊本既和牛则肉味浓郁,肉质有嚼!熊本A4和牛釜饭会响你面前先点火整!啲串烧食到7788就可以食啦!除咗牛肉我都劲钟意食明太子,必定要试厚烧明太子蛋卷同博多明太子黑豚腩肉卷串,淡淡都包住明太子,好足料架!唯一比较麻麻就系黄金芝士西京烧,食多两旧就会有啲腻同偏咸,如果有成班朋友每人食一够就啱啱好啦!另外仲食左自家手制鸡肉棒串,豚肉露笋卷串,豚肉秋葵卷串同特制吉列猪柳三文治,甜品menu仲有得叫我最中意既水信玄饼同拌蕨饼!下次会再同大班朋友嚟就可以食多啲唔同款!最后值得一赞嘅系有位女侍应,佢好热情会介绍唔同嘅菜式,仲会好留意我哋食嘢嘅进度,就算和牛釜饭煮好,都会先问下我哋需要食未,食先叫佢帮手唔使惊冻哂!

收工好岩去居酒屋食下串烧同料理,饮个啤酒🍻成班朋友吹下水

鹿儿岛和牛肉质细致嫩滑,而且油脂分布均匀!

熊本既和牛则肉味浓郁,肉质有嚼!

明太子蛋卷

最后值得一赞嘅系有位女侍应