2019-12-28 190 浏览
一大班人附近食完晚饭 就立即去呢度等位大大力惩罚佢!好多人排队 外面有凳仔一边坐一边等 首先要俾个like啦 之后佢会喺出面落order 你坐低可以快啲有得食之余 佢又可以做多一枱客 入到去 枱面已经有一人一杯水 再俾个like 凳底有篮可以放袋 我地六人又唔会俾四人枱逼住坐 坐得好舒服 芒果拿破仑 够脆 芒果粒甜 打卡一流冲绳黑糖oreo芭菲 有黑糖粒粒jelly糖(?) 加埋oreo碎同忌廉 好夹下 不过我就嫌太多忌廉 如果其中一两层换番oreo雪糕仲好士多啤梨窝夫 好脆 窝夫本身暖暖地 唔系好甜 加埋甜甜地的冻冰冰雪糕 一冷一热 抹茶心太软 应该焗得太耐 唔系太流心 同埋好重蛋味 冇咩抹茶味 呢个就差少少喇益力多绵绵冰 益力多味好劲 不过冰就一定偏甜架啦一个甜品60蚊 我觉得系比其他同类的甜品舖贵 不过服务 例如等位啲凳仔 入座已经准备好水 系好值呢个价位ps 好似up相同埋like ig 送雪糕一球🙈
一大班人附近食完晚饭 就立即去呢度等位大大力惩罚佢!

芒果拿破仑 够脆 芒果粒甜 打卡一流
益力多绵绵冰 益力多味好劲 不过冰就一定偏甜架啦

ps 好似up相同埋like ig 送雪糕一球🙈

芒果拿破仑
冲绳黑糖oreo芭菲
士多啤梨窝夫
2019-12-14
等候时间
10 分钟 (堂食)
$65 (宵夜)
芒果拿破仑
士多啤梨窝夫