2022-02-09
犀牛犀牛📍沙田沙田正街21-27號沙田廣場3樓31E號舖⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁之前都有介紹過沙田廣場開既外賣自取店,今日就介紹另一間,主打賣店灣人氣蛋餅🥞/吐司🍞既外賣小店。 呢間鋪頭係其他區都有開分店既🤓。 先講下裝修環境先啦,整間都比較簡潔,一睇就知係賣吐司之類既野。另外有一部分位置放左d 咭既物體, 重點見到姜濤個樣😂。🌟肉鬆蛋卷餅 $30類似手抓餅咁,裏面放咗肉鬆 同埋青瓜絲,由於我都比較鍾意食肉鬆🤣,所以我覺得呢個ok 👍🏻🌟香脆薯餅 $12薯餅上面灑上黑胡椒,所以味道比麥當勞嘅薯餅更加重胡椒味, 我覺得呢個都算抵食既。整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁
📍沙田沙田正街21-27號沙田廣場3樓31E號舖
🌟肉鬆蛋卷餅 $30