2018-03-06
今晚去佐敦買野,朋友食過話呢間好食,所以就提意今日晚餐食呢間呢間鋪頭唔算大,有3張高台可以俾客人坐係度食野有好多包款選擇,價錢由$48至$88都有後面餐牌仲有小食同三文治,原來買三文治同漢堡仲可以加錢轉套餐,都唔錯我叫左個辣雞肉漢堡,加左$22轉套餐,有飲品1罐同蕃薯/馬鈴薯薯條,佢地d薯條炸好好食,因為食後薯條雖然涷左,但食落去依然仲係好脆口雞扒煎得勁香同好食,仲好滑添,入面d料配搭得好好,醬汁剛剛好,絕對唔會過濃味!2塊面包有小脆,但唔會脆到一食就脆到散開d面包皮。雞扒只有微辣,絕望可以接受到朋友叫左個特級牛肉漢堡,勁大個,要分開2層食,佢都加左個$22轉套餐,我叫左馬鈴薯薯條,所以佢叫蕃薯薯條,食落去甜甜地,好食D料真係勁多,好足料,牛肉漢堡有2大塊,食落去一d都唔硬,真係好好食,面包都係小脆,好正,煙肉都有2大塊,仲有2塊芝士,朋友食唔晒要同我一齊分享,超值跟套餐嘅飲品原來加$32嘅套餐就有果汁飲,都好抵吖下次我要試呢個包
呢間鋪頭唔算大,有3張高台可以俾客人坐係度食野
有好多包款選擇,價錢由$48至$88都有