2023-01-14
今日同男朋友喺尖沙咀行街 我地想食啲比較特別啲嘅菜式 唔係好想再食米線 西餐同日本嘢🤣所以今次就搵咗西班牙菜黎試吓 好似比較特別啲🙈Salt & Pepper Calamari $88呢個炸魷魚都炸得非常之酥脆 Cuban Sandwich $128呢個我哋兩個都覺得一般 因為佢有好大浸香橙味 雖然佢加落去應該係想fresh d 但個人唔係好鍾意嗰浸橙皮味🫣Mini Burger $88一個係豬肉 一個係牛肉 我覺得兩個都幾好食 望落其貌不揚 但食落層次都幾豐富~Crab Meat Tortilla $98呢個係蟹肉奄列 呢個蟹肉應該係人手拆 因為食到小小蟹殻 食個時可以小心啲🙈 蛋味好香濃而且好滑~French Fries $128我覺得呢個幾抵食同埋都幾好食又有唔同嘅種類有西班牙火腿,薯條,雞蛋。細個西班牙火腿係延遲嘅所以食落非常之重油香我覺得好好食😋
Salt & Pepper Calamari $88
呢個炸魷魚都炸得非常之酥脆