今次踩到一间令人惊喜嘅店,清一色嘅装潢,带嚟舒心嘅用餐环境。🌟 食物方面,我第一样试嘅系大虾多士,真系正到无话可说!每一啖𠮶啲虾,鲜甜得嚟又弹牙,令人一啖接一啖。多士本身烤得啱啱好,外脆内软,𠮶种层次感觉,简直就系改良版嘅香港法包!😍话说返个热朱古力,呢啲天气饮呢杯,真系暖笠笠咁,香气逼人。辣辣哋嘅香料味散发出嚟,丝毫唔腻口,饮落去简直系心头好。同桌嘅朋友点嘅Turkish Eggs on Toast,见佢夹埋烧鸡一齐食,个样满足得嚟仲话呢家店嘅Greek yogurt超乎想像地幼滑,佢哋啲石榴粒同开心果碎嘅加入,仲话系咸香配酸甜嘅完美对决。餐厅嘅一帆风顺,应该可以攞到餐馆嘅份上,呢间店,值得再去再去!👍🏻