2021-07-01
📍 【Grotto】Pantone色系 藍色拱門打卡Cafe☕️Velasagna 💰$108 呢個千層麵係素食黎,係用Omni Pork去做個肉醬,sauce都全部用plant base整,當然口感就會相對無咁creamy同味道冇咁豐富🤧 但係以素食嘅千層麵黎都幾好食!Oasis 💰$118個菇整得好好食,整到好香口。夾埋個Avocado Bread都幾match茶同啡都係加$20兩者不過不失,唔算好特別野食係唔錯的😳 但撞正放lunch時間係勁多人排隊,要等好耐先入到座🥲 所以真係要撞啱時間黎先打到卡。加上好多人,入面既座位都比較擠逼同幾嘈😂🤣 直頭有去咗快餐店既感覺🤣Overall唔係一間比你舒舒服服,坐低慢慢嘆下既Cafe。 如果買take away coffee然後係門口打過卡會比較適合啲😂
Velasagna 💰$108
Oasis 💰$118
茶同啡都係加$20
兩者不過不失,唔算好特別