2022-05-25 2490 浏览
食过就明点解成日见人排队等位😋😋港式风味嘅𩠌菜煮得够火喉!味道高质之余又价钱合理!下次决定带家中长辈去再回访🥢. ✨菠萝拔丝咕噜肉(梅头) $99虽然我哋最后食哂都谂唔透…点解嚿用嚟拔丝嘅糖胶要放旁边…而唔系咕噜肉嘅上/下面 (因为放旁边对拉丝系毫无帮助嘅😅)但真系整得好有水准嘅!每嚿都包围住酱汁嘅梅头肉肥瘦相宜!咬落啖啖肉且酸酸甜甜!劲开胃好送饭!. ✨榄菜肉崧四季豆 $68看似平平无奇却实在好惹味!豆冇煮得过腍…保持到适当嘅口感!加埋咸香嘅榄菜肉崧系会令人一条接一条四季豆咁啪入口🤭🤭.✨啫啫滑鸡煲 $92一开盖香气四溢!香到隔离枱即刻跟风叫咗个😂😂件件鸡件嫩滑又入味!而且吸收哂酱汁精华嘅配料(猪润, 蒜粒, 洋葱, 香菇) 都唔好错过要食哂呀!大推荐!.✨瑶柱虾粒带子蛋白炒饭 $88好够镬气嘅炒饭👍🏻👍🏻海鲜粒鲜味弹牙!饭又炒得够干身!味道好而且份量劲足!Be食吓食吓添咗两次饭😝.✨热蕃薯糖水 $0饭后送怀旧嘅经典港式糖水🧡蕃薯够哂腍又甜美!且带有啖啖姜味渗出!正!!

✨菠萝拔丝咕噜肉(梅头) $99
✨榄菜肉崧四季豆 $68