呢度其实已经黎过好几次,坐系楼上既感觉实在太舒服,私隐度极高讲番野食先啦,食亲都系食All day breakfast,因为个实在太抵。出面一份郁D都要差唔多$100起跳,而呢度根据你既胃口可以有3个选择,Dinner set $88连野饮,其实真系好鬼过分呢个价钱。All day breakfast其实大家都知全部都系来货黎,除左只蛋之外,所以系我立场黎睇我系在乎个份量。肠、蛋、parma ham、bacon、牛角包、薯饼,而且仲有粟米、茄汁豆同埋沙津,份量一个男人都够饱。特别要讲既系薯饼炸得劲脆身,好想encore多一块黎食,屋企无炸炉无可能做到而蛋亦都够滑,完全收货不过当日油左小小,可能因为成班朋友都食All day,成堆一齐煮落多左油都唔定。根据某研究显示,蓝色类别野食品对香港人黎讲系最具杀伤力。而且仲要有埋港女至爱既针筒,完全系相机食先界既皇者。 整体上杯梳打偏甜,但系以相机影先角度黎讲既产品,呢杯野饮水准之上。

All day breakfast

而蛋亦都够滑,完全收货

阿凡达
题外话/补充资料: 想肯定有楼上坐最好book定