2022-09-21 151 浏览
之前係佢試業咗一個幾月嘅時候去Enthusiasm Cafe,鍾意佢嘅餐廳名,亦鍾意佢摩洛哥風情嘅裝修,喺最近周圍都係一律嘅白色木色加玻璃嘅裝修氣氛入邊,呢度更顯得特別同埋清新,同咗打理餐廳嘅年青人傾偈,喺網上好少見到佢哋嘅post,餐廳自己完全冇宣傳,傾偈後知道原來佢哋特登唔做宣傳,唔想太多人一次過嚟到而自己做得唔夠好,而相對令人失望,好想一步一步去改進,不論係環境嘅佈置,或者食物嘅種類,同埋味道嘅控制⋯⋯希望用口碑令到更多人認識同埋欣賞,欣賞佢哋嘅努力同埋熱誠🥰試咗佢哋嘅Carbonara Linguine $82- 佢哋嘅扁意粉有口感,食落唔乾身,味道亦調校得好好Lobster Salad Burger $88- 龍蝦沙律味道做得清新,亦配有蔬菜沙律同薯角,薯角做到外脆內軟Americano $0Latte $19總括覺得佢哋嘅食物用心,亦有水準,lunch set 包Americano,如果轉其他嘢飲就半價,真心覺得性價比高👍🏻一定會再嚟,希望佢哋繼續努力,越做越好,下次就想試吓佢嘅甜品

試咗佢哋嘅
Carbonara Linguine $82
- 佢哋嘅扁意粉有口感,食落唔乾身,味道亦調校得好好

Lobster Salad Burger $88

Americano $0