2018-04-10 312 浏览
之前見網上 Pinky 介紹, 特意黎試呢個韓式宮廷海鮮鍋, 每位要$328 另加一. 要四位以上提前預訂. 入座起計兩小時, 海鮮鍋好快上桌, 看似好大堆頭, 但我們是六位用的, 龍蝦只得一隻點分呢. 其他貝類鮑魚每位分到一隻. 貝類不太乾淨帶沙. 龍蝦係很新鮮的, 蝦就麻麻地全是霉的. 食到差不多就問職員係咪有火鍋牛肉提供, 職員說已經暫停供應, 建議我地到自助區取肉類, 但自助區只得經醃制既韓燒肉扒, 放落湯滾黎食!? 很奇怪吧, 最後我地都無食到肉. 其他熱盤大部份係粥粉麵飯, 完全唔吸引. 提供取食物既碟好唔乾淨, 又濕濕的, 似剛洗過未乾的👎🏻 刺身認真麻麻, 影相都費時. 飲品只提供汽水機, 仲要每位只配給一個杯 only😓設有章魚丸機, 炒年糕機係幾好玩得意. 但會嘥左好多用餐時間. 而且年糕板黏滿燶焦😓雞蛋布丁幾精美, 但味道中下. 餐廳二小時準時收枱趕客, 大家都感覺被搵笨了, 絕對無下次👎🏻👎🏻

飲品只提供汽水機, 仲要每位只配給一個杯 only😓

雞蛋布丁幾精美, 但味道中下.