2015-08-16 4056 浏览
呢間係平生最搵笨嘅日式放題。諗住同外國返嚟嘅朋友去食下日式放題。點知真係失望到喊出嚟,永久blacklist 。話說佢地午餐同晚餐個menue係一樣的,但係我地十二點半坐低,點下呢樣點下嗰樣……我地十二點四十分落order... 我地order 咗 川辣牛肉,鹽燒牛舌,清酒煮大蜆,仲有其他嘢。只係十分鐘嘅時間,就已經同我地講話冇哂貨!問幾時會入貨,就話夜晚先會入……我地即時黑面,諗住食放題就可以盡情咁叫,咩都冇得食真係今人好失望。你收咁嘅價錢但係咩都唔俾人食呢下真係好離譜!我地懷疑唔通食午餐就咩都唔俾人食?要留返俾食dinner嘅人食?😠😠😠😠我地之後叫嘅嘢就完全漏哂單,直到last order 嘅時候,嗰樣嘢都冇嚟到。我地交哂單嘅同時先發現原來之前叫嘅嘢完全冇嚟到。我地已經即刻再寫過,想再交嘅時候就已經話截咗單!只係一分鐘就咁快截單?係咪加埋小小嘢都咁難?!😤😤😤呢到嘅服務態度真係差到冇人有。我地想知點解冇哂啲嘢食,佢地就即刻眼啤啤,好悔氣咁話:冇啊,夜晚先有啊。跟著我地可以食到3點,喺兩點十就催我地走,話:我地要落場啦,好似想趕客咁。😑😑😑講下啲嘢食啦。啲魚生幾新鮮,全部厚切。三文
呢間係平生最搵笨嘅日式放題

講下啲嘢食啦。啲魚生幾新鮮,全部厚切。三文魚幾凡全部係腩。其他熟食都ok嘅,個鐵板蒜片牛肉粒,和風牛肉壽司同個牛肉窩就真係幾唔錯。但係龍蝦粥完全冇味!

甜品真係超差。我地叫咗個焦糖布甸,個布甸完全冇焦糖未,只係求其一啲黃色嘢咁樣。然後叫咗一個櫻桃啫喱,佢嘅英文譯名係叫peach jelly,咁我地就好疑惑到底係桃完係車厘子?嚟咗之後發現佢係充滿藥水味嘅車厘子啫喱。自家製嘅甜品完全唔掂,唯一值得推介嘅係百福豆腐花同個雪糕😌😌。仲有,雪糕只係限一人一杯,驚死你食哂佢咁。😒😒😒

經過今次,我確定我係以後唔會再幫襯。因為真係好差 👎👎👎👎
2015-08-15