2023-04-23
去嘅時候,八點,我諗都仲叫係晚市?但係個餐牌有一大半已經係沽清,剩返可以揀嘅勁少係好吸引叫咗個嘉義雞便當,雞凍嘅,冇問題,至少你個飯要熱掛。。?將啲凍雞放喺暖嘅返上邊,食咗兩啖之後成個飯都已經凍晒🥲完全食唔落 70蚊個便當唔係咁啊。。個便當啲配菜,同埋唔知咩粉絲定米粉,好似煮好晒你一落單就夾埋一碟俾你,快係快,但係有冇諗過冇一樣嘢係熱嘅點食。。味道來講真係普通到冇得再普通,就係手撕雞嘅蔥油味版,本身聽到佢話有個秘製醬汁,仲有啲期待,真係小失望男朋友叫咗個滷肉排骨便當?個滷水汁真係甜到懷疑人生。野飲黎到食咗10分鐘咁上下就走咗,因為真係太難食快手買單食過第二間。。點解見到人話要排隊。。勁不解另外個環境,坐低嘢食都未嚟就成間鋪都係烏蠅。。餐具,啲筷子係木筷子。。。。成個感覺勁嘔心,霉霉地濕濕地,個筷子頭仲要係分叉食嘅時候好難唔去想像有幾多個人吮過🤢🤢🤢咩都好求吓你間嘢換晒啲木筷子先。。
男朋友叫咗個滷肉排骨便當?個滷水汁真係甜到懷疑人生。
咩都好求吓你間嘢換晒啲木筷子先。。