2022-09-03
下星期六中秋節我同屋企人都怕人多等位每逢過節都會避開正日出街食飯媽媽最鍾意食放題 貪佢多選擇所以特登早一星期book左今日6:30.到咗餐廳既時候 準時可以安排入座人未齊 不過一樣要8:30交枱所以我哋都選擇入去坐住先.用QR code點餐 好方便刺身、壽司、小食、熱食、炸物、冷盤、主食咩都叫啲.食放題既重點係刺身!我地都叫左好多種類 樣樣都試吓先拎到過嚟仲係好凍 好夠冰 唔會熔左雪見到冰水三文魚、八爪魚、赤貝、赤蝦、甜蝦、虎蝦、帶子、海蜇三文魚切得算厚 有口感又冇筋 幾好食 encore左🙈帶子鮮甜 海蜇爽口 都係encore list入面可惜既係蝦類入口有啲腥 唔夠新鮮 有啲失望.迷你海膽手卷每個手卷上都有一舊海膽雖然冇乜味 唔腥又唔苦 飯量岩岩好唔會太多 放題質素算係咁.壽司及壽司塔火灸牛壽司、芒果三文魚壽司塔、鵝肝壽司塔比較出色 有創意又好味 媽媽都大讚好食.熱食方面都叫左雞粥、鮑汁花膠、醉花螺、炸蝦、天婦羅、榴槤炸彈正常野 都冇特別影相嚕.出面沙律吧都有水果、中華沙律、螺肉、泡菜、碗仔翅、甜品、雪糕、糖.特別想講一講蟲草花膠雞湯好夠熱 好足料 勁多蟲草花 亦都見到完整既花膠
我同屋企人都怕人多等位
每逢過節都會避開正日出街食飯
媽媽最鍾意食放題 貪佢多選擇
所以特登早一星期book左今日6:30
到咗餐廳既時候 準時可以安排入座
人未齊 不過一樣要8:30交枱
所以我哋都選擇入去坐住先
用QR code點餐 好方便
刺身、壽司、小食、熱食、炸物、冷盤、主食咩都叫啲
食放題既重點係刺身!
我地都叫左好多種類 樣樣都試吓先
拎到過嚟仲係好凍 好夠冰 唔會熔左雪見到冰水
三文魚、八爪魚、赤貝、赤蝦、甜蝦、虎蝦、帶子、海蜇
三文魚切得算厚 有口感又冇筋 幾好食 encore左🙈
壽司及壽司塔
正常野 都冇特別影相嚕
特別想講一講蟲草花膠雞湯
蟲草花膠雞湯
好夠熱 好足料 勁多蟲草花 亦都見到完整既花膠 有少少咸 但冇乜油 ok既
食物質素唔差 除咗蝦刺身有啲失望
環境就正常 只係通道有啲窄 有客人企起身 基本上傳菜侍應已經行唔到 莫講話下欄車
衛生方面 屋企人發現到餐具有啲漬 經理都有即時更換
服務態度正常 上菜都快