讚下先,環境裝修設計係唔錯嘅,當日用餐坐位亦舒適,空間足夠,唔會同鄰桌有壓迫感。食物擺盤靚嘅(Pizza除外)。好,讚完! 餐廳最緊要當然係食物,就由食物開始。三文魚牛油果莎莎調味欠奉,可以話清新嘅,不過三文魚嘅油香呢?作為頭盤唔推薦。求其是但乜都炸啲啦如其名,少貴,冇乜特別。半熟吞拿魚西西里比薩真係好醜!味道亦一般。西班牙海鮮飯糊仔?燒魷魚唔香,冇調味。全碟唯一可取係隻蝦還可以。呢杯叫Golden Apple Frappe,孤陋寡聞真係未見過青色嘅Golden Apple。食物總括黎講,冇乜好岀色,難食到放唔入口又未至於。可以比ok。 最後講下服務,呢間有加一嘅。 當日有book位,七點,入坐前告知用餐時間係90分鐘,話八點半還枱,朋友話知道。 食到八點,待應攞住餐牌過嚟話last order ,仲有半個鐘有冇野加?我哋話冇喇。 八點十分放底咗張單,再講,咁埋埋單丫,八點半還枱。 八點十一分攞埋部機過嚟碌卡,碌完又講,八點半要走喇! 我唔知你哋咩事,要提客人離開到令人厭煩嘅地步,仲要每次嘅語氣都係覺得我哋會坐好耐咁。可能你地八點半後好爆,又或者我會阻你收工啦。真係唔
好,讚完!

餐廳最緊要當然係食物,就由食物開始。

三文魚牛油果莎莎

求其是但乜都炸啲啦
如其名,少貴,冇乜特別。

半熟吞拿魚西西里比薩
真係好醜!味道亦一般。

西班牙海鮮飯
糊仔?燒魷魚唔香,冇調味。全碟唯一可取係隻蝦還可以。

最後講下服務,呢間有加一嘅。
八點十分放底咗張單,再講,咁埋埋單丫,八點半還枱。
八點十一分攞埋部機過嚟碌卡,碌完又講,八點半要走喇!

我唔知你哋咩事,要提客人離開到令人厭煩嘅地步,仲要每次嘅語氣都係覺得我哋會坐好耐咁。可能你地八點半後好爆,又或者我會阻你收工啦。真係唔需要講咁多次呢。。。

最後我哋八點二十分走,我應承你哋餐廳,我當日八點二十分走咗就以後都唔會再嚟阻住你喇。