2020-08-30 7613 浏览
限聚令晚市禁堂食,而普慶餐廳改攻lunch buffet 做第二位半價,價錢算係合理。變成二人一場之後原本寬敞嘅餐廳變得咁梳落。自助餐嘅海鮮有整開紐西蘭生蠔,淡水小龍蝦,普通青口,凍蝦,麵包蟹。凍海鮮方面麵包蟹蓋爆膏鮮甜,非常正,生蠔細細隻但算幾鮮甜唔錯。剌身就失色,只得三文魚,八爪魚,醋青魚,北寄貝,立魚,我就淨係食咗立魚同北寄貝,都算合格啦。肉類方面有肉眼扒,豬腩肉,羊架,三樣質素都好平均,樣樣都幾好食。而中湯同西湯兩款都幾唔掂,中湯勁咸,忌廉湯溫度只係暖嘅,飲兩飲變埋凍湯👎🏻甜品都係亮點,尤其係芒果布甸同貴價雪糕配脆窩夫,由於太飽我無食蛋糕啦計左第二位半價之後埋單$650有找,服務態度正常。

計左第二位半價之後埋單$650有找,服務態度正常。