今次同朋友去左地點好方便嘅café paradise。估唔到tea time鋪頭出面都仲有唔少人等緊位。店員做野都快手,客人比較多,反應都好快。全部枱都已經有彩色隔板隔開,感覺防疫之餘,仲多左D私人空間~食物都好多選擇,小食,扒餐,沙律,意粉等等都有。我就叫左個All day Breakfast-- Paradise Jumbo超級豐富。好大份,隻碟放低已經用左半張枱。多士同jam另上。多士細細塊,烘得啱啱好。面頭好脆,搣開好軟熟。jam嘅味道似雜莓又似士多啤莉,好結身,好香果味,仲唔會太甜。仲有牛小扒,煙三文魚,煙肉,沙律,雜菌,薯餅等等。 牛小扒有少少筋同脂肪,食落都唔錯好韌或者太實肉。茄汁豆,粟米,薯餅,煙三文魚,火腿,腸味道正常,唔錯。煙肉煎得夠香,雜菌都幾多,唔只係得一種菇,,好食。而炒蛋偏挺身,整體不算重味。沙律菜新鮮爽脆,食完肉類可以refresh下。飲品原先跟一杯橙汁,加$15轉Iced Cappuccino。Iced Cappuccino都幾香,泡好細,咖啡都好幼滑。絕對會返轉頭再食過!

食物都好多選擇,小食,扒餐,沙律,意粉等等都有。

絕對會返轉頭再食過!
2021-04-17