2022-10-03
坐位舒服, 地方夠大, 尤其如果2人坐卡位, 仲加滿足.環境算靚, 地方清潔.一開始會先上個和牛頭盤, 有D部位係只有頭盤先有, 尤其當中最好食的是左上角的和牛西冷.左上角的西冷和右上角壽喜燒都有專員幫手燒. 當中壽喜燒會配生蛋汁, 如果唔食得生野既野就提早出聲.壽喜燒口感薄配上蛋汁比較香, 再加上櫻花牛本身肉味都濃, 口感上算係刺激.西冷花紋一望就知好靚, 油花味好重, 口感入口即溶, 脂肪比例由於比高, 會相對濟小小,多人一齊食會比較好, 我自己個人中意靚既A5牛配飯或烏冬食. 可以中和小小油份, 無咁濟.如果只食牛及份量又多, 會容易消化不良.其他任食既部位, 由好瘦到比較肥都有, 岩晒中意唔同油脂比例既人. 但一般頭盤都好飽, 所以任食個Part 可以真係唔夠食先叫.以免浪費.豬肉腸味道不錯, 外皮比較脆, 可以叫來試一試.飲品方面通常為乳酸蘇打為主. 個人覺得味道唔錯. 甜品有3.6牛乳奶凍為招牌甜品, 另外仲有一款抹茶 雪糕, 比較少見. 但味道好濃. 比一般既綠茶味更濃. 整體食物全部高質, CP值高, 節日慶祝岩晒.998$ 一位, 宮崎A5櫻花牛極上燒肉套餐.
坐位舒服, 地方夠大, 尤其如果2人坐卡位, 仲加滿足.
環境算靚, 地方清潔.
如果只食牛及份量又多, 會容易消化不良.
以免浪費.
飲品方面通常為乳酸蘇打為主. 個人覺得味道唔錯.
整體食物全部高質, CP值高, 節日慶祝岩晒.
998$ 一位, 宮崎A5櫻花牛極上燒肉套餐.