新派茶餐廳小店「四寶食堂」,分店越開越多,今晚就去試吓點解佢咁受歡迎!店內裝修時尚美觀,座位寬敞舒適餐牌設計好精美,選擇豐富,定價適中蟲草花花膠燉雞湯燉湯熱辣辣,入口好鮮甜,無添加味精,由花膠、蟲草花、燉雞等等材料熬製而成,好足料,充滿家的味道晚市特餐特餐包括嫩滑炒蛋、香煎火腿、丹麥牛油厚多士、招牌沙嗲牛肉公仔麵及飲品,$53有交易,都幾抵食招牌沙嗲牛肉公仔麵將公仔麵轉咗做米粉健康啲~米粉幼滑爽口,好掛湯!招牌沙嗲牛肉好腍滑,香濃惹味,微微辣,充滿沙嗲香,仲有粒粒花生碎,增添口感,果然係招牌菜嫩滑炒蛋、香煎火腿、丹麥牛油厚多士炒蛋份量勁多,好嫩滑,滿有蛋香!配上香煎火腿及烘至香脆的丹麥厚多士🍞絕配呀,好好食😋鮑汁冬菇花膠排骨煲煲仔熱辣辣,表面上有兩大舊花膠扒,厚厚的,口感軟腍又彈牙,充滿骨膠原嘅感覺,女士們滋補必吃!底下係排骨肉同鮑汁冬菇,份量充足,炆得夠入味,佐飯一流!蟲草花高湯浸白菜仔翠綠鮮嫩的白菜仔,口感爽脆,配上鮮甜高湯、蟲草花及紅棗等等,健康又美味港式熱奶茶口感順滑,紅茶及淡奶比例恰當剛好,香濃紅茶味同時帶有奶香,正呀

餐牌設計好精美,選擇豐富,定價適中

蟲草花花膠燉雞湯

晚市特餐

招牌沙嗲牛肉公仔麵

嫩滑炒蛋、香煎火腿、丹麥牛油厚多士

鮑汁冬菇花膠排骨煲

蟲草花高湯浸白菜仔