2021-05-17
星期日第一次黎Book左1945,黎到大概有五至六枱餐廳唔係話好大 但柔和既光線令到人好舒服我地叫左3個set dinner ,一個A La carte (Set dinner仲有10% off 🤤)個set 包頭盤,餐湯,甜品同野飲侍應話當晚無生蠔,不過就算有我都想要蟹餅🤪🤪🥣 soup : 蘑菇湯 打到好滑,完全無蘑菇肉🙈幾特別,不過我鐘意有”咬口”多d 🥄Starter: Crab cake!!!! 真係超超超好味🤤🤤🤤🤤好多蟹肉,炸得岩岩好,伴碟既提子好甜,黑醋既酸,加上蟹肉同牛油果蓉,完全係衝擊味蕾🥶🥶Set dinner🍴1. Grass Fed Beef Rib Eye Steak $278草飼牛肉眼扒 5成肉質好嫩 亦都重牛味5成岩岩好完全無點過個汁🥳Set dinner 🍴2. x2 Pan Fried Sea Bass $278香煎海鱸魚魚既份量都唔小 幾大塊魚皮好香脆 加埋檸檬汁 好fresh👍🏻A La Carte 叫左 Asparagus & Foie Gras Risotto 蘆筍鵝肝意大利燴飯 $198鵝肝唔係平時一塊完整嘅擺喺飯嘅上面而係切開咗嘅油脂
Book左1945,黎到大概有五至六枱
餐廳唔係話好大 但柔和既光線令到人好舒服
(Set dinner仲有10% off 🤤)
個set 包頭盤,餐湯,甜品同野飲
侍應話當晚無生蠔,不過就算有我都想要蟹餅🤪🤪
🥣 soup : 蘑菇湯
打到好滑,完全無蘑菇肉🙈
幾特別,不過我鐘意有”咬口”多d
🥄Starter: Crab cake!!!!
草飼牛肉眼扒 5成
魚皮好香脆 加埋檸檬汁 好fresh👍🏻
蘆筍鵝肝意大利燴飯 $198
鵝肝唔係平時一塊完整嘅擺喺飯嘅上面
而係切開咗嘅
油脂完全比d飯吸收哂,好甘香😋
🍮Dessert: 簡左2個Crepes同一個心太軟
Crepes 要左焦糖同榛子🌰
熱辣辣加個雪糕唔洗10分鐘食哂🥶🤤
反而心太軟就普通,可能係我鐘意唔太苦既朱古力焗🙈
飲埋杯餐飲,好滿足!
員工好好,收野好快又樂意幫忙👍🏻
總括嚟講用呢個價錢食到呢個質素嘅食物,
真係好抵好優惠! ! 💚💚一定會再來支持😋
餐包
Mushroom soup
Crab cake
Sea Bass
Asparagus & Foie Gras Risotto
Grass Fed Beef Rib Eye Steak
Chocolate Fondant
Crepes (Caramel)
Crepes(hazelnut )
Tea