地方係內部黎睇其實很不錯, 比較西方式既設計. 但係位置不算大, 不能容納太多客人.唯一我覺得要改善反而係出面既木門,望落去比人感覺唔太敢入.Smoke Salmon Salads (88$)份量岩岩好, 三文魚新鮮同比較彈牙, 感覺佢地既橄欖油幾好食, 味道小小重, 配上菜酸酸地, 幾開胃.Australian Lamb (288$)大廚其實好明顯技術係好高, 羊架用既係小羊肉, 所以會比平時既羊架更嫩一點.咬落去係好軟, 十分易咬, 口感十分好. 味道本身已經偏濃味, 無咩羶味. 中意再濃味d既可以點佢既醬. 佢既醬似係自家制的菠蘿醬, 味道幾鮮甜.想試羊本身既原汁原味就直接食都無問題.Australian Beef Terderloin Stea (238$)牛柳7成熟, 不過中間比較生,  同樣煮出黎既肉比較軟, 易咬, 好少可以食到咁軟口感既牛柳.我自己係中意食原汁原味多d 所以無特別點醬食.  牛味重, 基本上唔洗特別再點任何野.Goose Liver Teppanyaki (198$)鵝肝炒飯, 飯煮得算好食, 飯會既中心位會有小小硬, 做成一種幾好食既口感. 飯香, 味

地方係內部黎睇其實很不錯, 比較西方式既設計.
但係位置不算大, 不能容納太多客人.
唯一我覺得要改善反而係出面既木門,望落去比人感覺唔太敢入.
Smoke Salmon Salads (88$)
味道小小重, 配上菜酸酸地, 幾開胃.

Australian Lamb (288$)
想試羊本身既原汁原味就直接食都無問題.
Goose Liver Teppanyaki (198$)

飯香, 味道均勻. 鵝肝有小小入口即溶既感覺. 但會比較易油既感覺 建議多人一齊食.

整體食物質素, 同埋味道十分之好, 如果追求味道一定要一試!
食物都食得出大廚既技術係十分之高.
2022-10-13