2021-08-22
裝修十分精美, 日本風,地大, 坐得舒服.呢到係爐再加火鍋, 但我估大多數都人都係偏好燒肉個邊.燒肉爐幾好燒, 唔易焦, 夠熱, 燒牛特別好.和牛質素高, 肉味濃, 油脂味重, 雖然任食其實大多數人都唔中意叫飯/烏冬之類.但我覺得和牛太油, 始終都係要配D飯先好食, 可以中和過重既油花味. A5油脂味會更重, 如果就咁食燒肉, 好快就會好濟.我比較推薦牛三角, 油花味同肉味均衡. 應該比較岩大部分人口味.如果大家覺得A5,A4和牛比較油, 推薦可以試下M9澳牛, 呢d油花味就完全係輕返好多.反而係注重牛味, 同肉感多d. 如果唔中意食太肥既人M9會比較好.M9口感比較爽口, 肉味好濃, 油花味唔重. 無咁易濟.呢到sushi其實都唔錯, 尤其火炙比較好味.質素新鮮, 同肉質都高, 唔會用平料.呢到既刺身都係十分新鮮, 三文魚鮮味好重, 蝦都比較鮮甜,比較推薦三文魚,蝦事後仲有日本進口密瓜, 甜得黎甜度唔會過重.芝士蛋糕就相對會濟返小小, 比較甜, 口感油濟小小.整體價錢合理, 但質素都高, 服務好, 環境好.
裝修十分精美, 日本風,
地大, 坐得舒服.
燒肉爐幾好燒, 唔易焦, 夠熱, 燒牛特別好.
A5油脂味會更重, 如果就咁食燒肉, 好快就會好濟.
M9口感比較爽口, 肉味好濃, 油花味唔重. 無咁易濟.
質素新鮮, 同肉質都高, 唔會用平料.
比較推薦三文魚,蝦
事後仲有日本進口密瓜, 甜得黎甜度唔會過重.
芝士蛋糕就相對會濟返小小, 比較甜, 口感油濟小小.
整體價錢合理, 但質素都高,
服務好, 環境好.