2018-10-25 54 浏览
朋友今日帶咗我上來旺角呢間咖啡店,之前過馬路嘅時候成日都會見到佢嘅招牌,但係就從未試過。上到去嘅時候見到原來呢度係有分食晚餐/ party room,咁我地就當然係入咗餐廳嗰邊啦!首先我叫咗一份黑松露忌廉野菌意大利飯,遠遠已經聞到黑松露嘅香味,非常之吸引!Risotto食落啖啖creamy,意大利飯粒粒都煙韌有咬口,黑松露嘅味道齒頰留香,我同朋友都覺得幾好食。我仲點左一杯鮮蜜桃沙冰,呢杯沙冰都幾fresh,唔會死甜,試問又有邊個會唔喜歡香甜嘅蜜桃呢?🍑最後我哋仲叫咗一個心太軟。其實好多甜品店都會有心太軟,但唔係度度都做得好食。呢度嘅心太軟外層香脆,裡面鬆軟。一切開嘅時候,入面嘅朱古力醬湧出,朱古力味道入口香濃,好邪惡!