2023-07-06 483 浏览
今晚同屋企人拣左兆万十楼食放题,未入座已经觉得服务好亲切,预先会打电话提醒未人齐都可以先入座,怕落雨湿湿!门口会设有两个雪糕柜,多款韩式雪糕雪条都系任食架😆菜单包括沙律前菜,刺身,寿司,烧烤,炸物,天妇罗,泰式料理,甜品,饮品等等😋仲有两款啤酒任饮😍重点系有得升级任饮Orion生啤❤️订座送嘅海胆好鲜甜👍超好味😆仲有生蚝,同埋有蚝味👍刺身类我地点左:基本款式三文鱼厚肉切,油甘鱼都系厚切嘅😋 北寄贝,北海道带子,赤贝,象拔蚌,赤虾同甜虾色泽都好靓😍全部都系任食,唔会话某一啲款式要加钱🙁熟食我地主攻烧烤类同泰式料理,其中烧牛舌同羊架都翻点左几次,牛舌甚至比出面烧烤店优秀🥰而泰国菜方面就同样出色,飞天通菜好啱妈咪口味👍❤️大本瀛绝对会再次光顾,推荐俾其他想食优质放题嘅人😁ps.非试食全自费
菜单包括沙律前菜,刺身寿司,烧烤,炸物,天妇罗,泰式料理,甜品,饮品等等😋仲有两款啤酒任饮😍重点系有得升级任饮Orion生啤❤️订座送嘅海胆好鲜甜👍超好味😆仲有生蚝,同埋有蚝味👍
刺身

2023-06-24