2023-02-24
懷舊風打邊爐🍲1. 莫生氣椰椰雞 $178呢個係湯底 十分足料 有椰子片 粟米 仲係你面前落椰青水 再有成碟雞件俾你落 唔會煮太耐令佢嚡 食落滑捋捋 個湯係落嘢之前仲可以飲 非常清甜 推介2. (例)頂級安格斯牛頸脊 $268呢個肉一上枱就覺得十分靚 十分打卡able 啲紋理好靚 雪花個肥瘦比例啱啱好 食落牛味十分重 又有啲咬口 正3. 招牌午餐肉餃 $80新鮮嘅配搭 個皮係滑嘅雲吞皮 入面仲有午餐肉同豬肉嘅餡 咸咸香香 意外地夾 個人幾鍾意4. 新鮮炸響鈴 $68超大舊 個色澤係標準嘅金黃 相信佢真係新鮮炸起 脆卜卜 好味5. 手打五寶丸 $98有豬肉丸 鯪魚丸 牛丸 墨魚丸 蝦丸 全部都係手打 十分彈牙 最好味係牛丸 多汁厚肉又濃牛味6. 冰豆腐(蜂巢豆腐)$42打邊爐至愛 十分索湯7. 娃娃菜 $42健康之選 正常娃娃菜甜味8. 竹蔗茅根海底椰(榨) $48好清甜 十分解膩9. 醬油有勁多種醬俾你揀 仲有自家製沙嗲醬同蒜蔥油 P.S. 有另收加一 醬油費 同小菜費………………….🌝環境好特別好有懷舊復古風 嘢食水準都幾好 服務都好好 打邊爐推介🌚位於天后 唔算係傳統旺區……………
1. 莫生氣椰椰雞 $178
好清甜 十分解膩
9. 醬油
有勁多種醬俾你揀 仲有自家製沙嗲醬同蒜蔥油
P.S. 有另收加一 醬油費 同小菜費
………………….
🌚位於天后 唔算係傳統旺區
………………….