呢一日去咗大围拎嘢,谂住顺便 #Cafehopping ☺️ 本身系去近大围港铁站𠮶边,但因为难泊车,最尾去咗显径𠮶头,因为上次嚟过揾嘢食,见到呢间cafe唔错,附近又有 #咪表位 泊车!去到嘅时候已经四点几,见有少少肚饿本身谂住轻食食个薯条😂 点知见到隔离𠮶碟好似好好食,而且散叫个薯条都$5x,加埋咖啡同叫个餐差唔多~ 于是跟机叫咗😆😆#花雕沙茶忌廉汁大鸡扒 #法式炒蛋 #菠萝包及薯条 $98 & 热 #Latte +$10呢个有惊喜! 个沙茶酱鸡扒几好食😳浓味人一食落去𠮶下有叮一声嘅感觉仲超大块!跟咗个菠萝包都几得意,个薯条都OK~#白桃菠萝 $48菠萝味好重,白桃味相对比下去~ 不过味道都OK~如果有轻食下午茶更好~落单𠮶度见有cake同小食,但得散叫~环境唔错,泊车方便,佢啲意粉卖相好似都唔错,有机会试吓~

Latte

呢个有惊喜! 个沙茶酱鸡扒几好食😳
浓味人一食落去𠮶下有叮一声嘅感觉
仲超大块!
跟咗个菠萝包都几得意,个薯条都OK~
白桃菠萝

#白桃菠萝 $48
菠萝味好重,白桃味相对比下去~
不过味道都OK~

如果有轻食下午茶更好~
落单𠮶度见有cake同小食,但得散叫~
环境唔错,泊车方便,
佢啲意粉卖相好似都唔错,有机会试吓~
2024-03-28
Latte