2019-03-06 115 浏览
食厌左连锁个啲火锅店,所以就决定搞搞新意思试新野👻-中午黎到既时候,人流唔算多,唔使点等就有位,环境都几舒服😆-有啲惊喜既系有好多款唔同锅选择,直情可以黎几次试唔同既口味🤪 同行既朋友都挣扎左一轮先拣到,而我就拣左个清清地既芝士牛奶锅🤤-个锅望起上黎已经够丰富,食落真系好足料又好新鲜,真系有足哂menu上面既材料🍲 个锅滚起左之后溶左芝士,香喷喷仲起泡,未食都流哂口水🤤🧀 不过个火唔知系唔系唔够强劲,啲芝士搅左一轮先溶到🤣-个锅本身已经够丰富,但系跟个锅都会附送饭或者粉丝,我自己觉得粉丝份量啱啱好,而朋友升级叫咗卤肉饭,个size都几大,又好多肉系上面,啱哂一啲大食啲既朋友😆-我哋落单嘅时候冇谂过个锅咁大,已经急不及待嗌定多啲野食,结果真系饱到差啲食唔落🤣 推介好嫩滑既安格斯牛肉🥩-另外仲有叫到冻豆腐同麻吉烧🤪 几特别系佢地原来都系热食🤣 麻吉烧大大旧好烟韧,而豆腐系有啲口感,唔系稔既质感😋-仲有两款小食都值得大家试下🤓 盐酥鸡同台湾肠虽然望落去好多油,但食落唔算咸,反而几开胃,大大份啱4个人share✨-饮品方面,叫左杯芒果冰沙凉一凉🍧 抵赞既系唔会甜到打冷震,而且大大杯,唔怕食食下
食厌左连锁个啲火锅店,所以就决定搞搞新意思试新野👻
中午黎到既时候,人流唔算多,唔使点等就有位,环境都几舒服😆

芝士牛奶锅

卤肉饭•粉丝

安格斯牛肉片

麻吉烧
冻豆腐

盐酥鸡
蜜味台湾肠

饮品方面,叫左杯芒果冰沙凉一凉🍧 抵赞既系唔会甜到打冷震,而且大大杯,唔怕食食下无野饮👅
芒果鲜奶冰沙

总括黎讲,我觉得呢间打边炉性价比好高!! 因为每一样食物份量都好多,对得住个价钱😆 地方都好舒服,上菜都好快,所以回头率都高🤘🏻
2019-03-02
用餐时段