2021-04-15 66 浏览
The Omega經典三文魚和風組合+黃椰菜花+白飯+經典三文魚Red Phonenix慢煮天多利雞-蛋黄組合+黄姜椰菜花Spicy Couple煙薰辣味雙拼三文魚·吞拿魚泡菜組合+白飯今晚上完跳舞班,跟住買外賣返屋企食飯,我係好注重健康嘅人,會每天都做運動,食晚飯都會精挑細選,有營養又夠健康嘅餸菜。呢間餐廳非常之合我口味,今晚我買了三款飯菜回家。一款經典三文魚和風組合,三文魚肉閃令令的,肉質軟綿綿多汁,配搭新鮮黃椰菜花,飯粒顆顆圓潤,整體色香味俱全。第二款慢煮天多利雞,吃得出雞肉經過一段慢慢時間烹調出來,肉汁超級豐富,幼嫩雞肉香噴噴,大廚工架相當了得,蛋黃配搭艷麗黃薑椰菜花組合,食得又睇得,令人食起嚟加倍開懷舒暢。第三款我最喜歡煙燻辣味雙拼三文魚,煙燻香氣撲鼻,微微嘅辣泡菜,增添食慾,三文魚和吞拿魚同是高質素食材,鮮香無比,每款飯餐都配搭多種各樣蔬菜,都由專業營養師計算出來,務求每款做到令食客營養得到全面照顧,非常貼心,呢種心思真係抵讚。

Red Phonenix慢煮天多利雞-蛋黄組合+黄姜椰菜花