2017-04-26 564 浏览
店舖细细,门口窄窄,但次次见到入面都座满人。第一次嚟意蚝屋,餐厅内大约有5-6张枱。我地叫左2个set lunch, 分别系咖哩鸡饭 and 焗芝士忌廉烟肉意粉。依度焗芝士既野出名,所以第一次点都要叫吓芝士~ Set lunch有餐汤, 我拣左罗宋汤!个好浓好香,但喊左d! 值得一赞系,个汤饮到最后一啖都仲系热既!焗芝士忌廉烟肉意粉,香浓芝士味,烟肉份量吾错,不过可能芝士多左少少,食落有d济济地(易饱)。至于咖哩鸡饭,好味好香!吾辣!钟意食咖又吾食得手辣既可以试吓喇! 通常其他餐厅比既薯仔都好少,得果2-3块, 但系意蚝屋既咖哩薯仔就有起码6-7块薯角,薯角系炸左既,所以会香d。不过d 鸡又系炸过,如果鸡吾炸,肉质会流身d。
店舖细细,门口窄窄,但次次见到入面都座满人。

第一次嚟意蚝屋,餐厅内大约有5-6张枱。

2017-04-01
等候时间
1 分钟 (堂食)