2019-08-29
上次同朋友黎呢度食過lunch覺得唔錯,環境又舒服,傾計一流,於是今晚黎試下個晚餐~紅咖哩雞、蒜蓉包好似食朱古力火鍋咁下面有蠟燭熱住d咖哩~唔驚凍左唔好食~專登叫個蒜蓉包點黎食,紅咖哩味道較其他咖哩辣,但辣度可以接受,雞肉份量唔算好多,個咖哩汁用黎點蒜蓉包好正~蟹肉芒果炒飯呢個飯十分推介~份量十足之餘炒得好香~芒果應該係用左青芒,所以酸味較重,配落炒飯度酸酸地愈食愈開胃,亦都食到蟹肉既質感,成碟好快食哂~另外有個甜品menu,每人食夠$150再加$33可以任食果個menu上面既甜品~有心太軟、泡芙、蘋果撻、芒果糯米飯等等,全部都細細件好精緻,我最鍾意都係芒果糯米飯,細細件整到好似壽司咁,一份有芒果配黑白糯米,唔算好甜但食多幾件就會好飽,如果鍾意食既話記得留肚!
紅咖哩雞、蒜蓉包
蟹肉芒果炒飯