2020-03-02
在香港奉行生酮素食的餐廳不多,這是其中一間裝飾漂亮而有多款生酮飲食選擇的cafe。Cauliflower pizza with salmon,個底係用cauliflower,比較軟身,無正常pizza個底咁硬,食落口感幾特別,但略鹹。Hokkaido scallop beetroot spaghetti,紅菜頭意粉,健康又好食 野飲叫咗佢比較出名的detox kombucha,Jupiter Berries 同Flat White,,前兩者飲落去好清新,會令人有一口飲哂去既衝動! 最後點可以唔食佢最出名既cake,royal blue rose cake 係佢signature,我哋仲叫咗個earl grey cake,兩款蛋糕都好creamy,個人覺得earl grey 略勝,因為佢個earl grey味比較濃,而Earl grey是我最喜歡喝的茶餐廳環境都好靚,係好適合女仔聚埋tea傾下計既cafe,因為我哋係食夜晚,所以店內都無咩人,坐得好舒服