2022-04-30 81 浏览
每一枱都會有一壼茶自助加水而家好方便用手機落單,仲有個好處,就係每款食飯旁邊都會有圖示,當有太多選擇唔知食邊度好嘅時候,我就會揀圖片吸引嘅食物😂豬,牛,雞 沙嗲串燒豬牛雞串燒都燒得剛剛好,肉質唔老,點埋沙嗲醬食,味道更有層次。豬肉碎生菜包豬肉碎可以揀少辣,啱晒唔係好食辣既我,生菜的分量都多,生菜夾住豬肉碎一齊食泰式生蝦刺身黎食泰式料理,一定要食泰國著名的生蝦刺身,生蝦刺身肉質爽口沾上泰國酸辣汁,口感更加惹味,食唔停口😍香芒蟹肉炒飯泰國有將生果撈埋一齊炒飯,鹹鹹地嘅蟹肉炒飯,配上甜香既芒果肉,食落估唔到幾夾。椰青好大個椰青,飲完椰汁,又可以食椰肉。最好既係店舖內有叉電器的租借服務,租借既收費由每小時起計算,我電話得返好少電,又要上online course, 好彩有得借叉電器😊
每一枱都會有一壼茶自助加水

豬,牛,雞 沙嗲串燒

豬肉碎生菜包

泰式生蝦刺身

香芒蟹肉炒飯

椰青
好大個椰青,飲完椰汁,又可以食椰肉。

2022-04-28